Verzenden & retourneren

Verzending

De verzendkosten worden berekend bij het afrekenen op basis van het gewicht en de bestemming van uw bestelling.

Geschatte levertijden zijn 3-5 dagen. Houd er rekening mee dat dit slechts schattingen zijn en we geen levering op een specifieke datum kunnen garanderen.

Pre-orders

Voor producten die beschikbaar zijn voor pre-order, is de geschatte verzenddatum slechts een schatting en kan deze worden gewijzigd.

We houden u op de hoogte van de geschatte verzenddatum voor uw pre-order en zullen u op de hoogte brengen als er vertragingen zijn.

Houd er rekening mee dat het plaatsen van een pre-order niet garandeert dat u het product op de geschatte verzenddatum zult ontvangen.

Retouren

U kunt elk ongeopend en ongebruikt product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling. We accepteren geen retouren van geopende of gebruikte producten. We zullen de aankoopprijs van de geretourneerde producten terugbetalen, maar niet de bezorgkosten. Als u een beschadigd of defect product ontvangt, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via info@trayner.nl om een vervanging of terugbetaling te regelen.